Privatlån direkt
Lånebelopp 150 000 kr
 
Återbetalningstid 7 år
 
2330 kr/mån
En sökande
2330 kr/mån
Med medsökande
2301 kr/mån

Exempelränta 5,3%. Ex.: 70 000 kr på 15 år. Effektiv ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Säkert & Enkelt

Vanliga frågor


Vilken ränta får jag?

Räntan är individuell och bestäms av dina förutsättningar. Först sedan du gjort en ansökan och en kreditprövning genomförts kan vi ge dig besked om vilken ränta du får.


Hur stor blir min månadskostnad?

Månadskostnaden påverkas av vilken ränta du får, ditt lånebelopp och vilken återbetalningstid du väljer. Månadsbeloppet kan du få besked om först efter du gjort en låneansökan och kreditprövning genomförts. Du kan dock se exempel på vad din månadskostnad kan bli genom att använda vår lånekalkylator
 

Vilka är kraven för att få låna?

Vi samarbetar med ett par olika långivare som kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar. Äger du en villa eller bostadsrätt kan du ansöka om lån upp till 200 000 kronor. Skulle du däremot inte äga ett boende går det bra att ensam ansöka om lån upp till 125 000 kronor samt upp till 150 000 kronor om du har en medsökande.
 

Kan jag låna trots att jag har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden?

Har du skulder hos kronofogden kan vi dock inte hjälpa dig med ett privatlån. Däremot finns det möjlighet att vi kan hjälpa dig hitta rätt bolån om du äger en fastighet och har fastigheten som säkerhet för lånet.
 

Vad är en medsökande?

Medsökande kallas den person som kan teckna lånet tillsammans med huvudsökande. Båda blir solidariskt betalningsansvariga för hela lånebeloppet. En medsökande kan vara make, maka eller sambo. Ibland kan även en person som inte ingår i hushållet godkännas som medsökande.
 

Hur gör jag en ansökan?

Fyll i låneansökan direkt på webben eller ring vår kundservice för att prata med en lånehandläggare. Inom några minuter har vi grunduppgifterna för att kunna hjälpa dig hitta en lånelösning.
 

Registeras en eller flera kreditupplysningar?

Det kommer enbart att registreras en kreditupplysning på dig via Upplysningscentralen (UC), även fast du kan få flera låneerbjudande. Detta är möjligt via en speciallösning med UC. Du kommer att få upplysningskopior hemskickade till dig på samtliga långivare som behandlat din låneansökan.

Obs! Dessa blir ej registrerade som kreditupplysningar hos UC. En upplysningskopia innehåller uppgift på vem som beställt upplysningen, vilken information man har tagit del av och måste skickas ut enligt lag.
 

När får jag pengarna?

Inom 3-5 bankdagar från det vi har mottagit undertecknade lånehandlingar/skuldebrev har du pengarna. Pengarna sätts in på ditt bankkonto eller betalas ut genom en utbetalningsavi.
 

Vad kan jag låna till?

Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Du kan t.ex. använda dem till en renovering, till ett bilköp eller något helt annat.
 

Vilka samarbetar ni med?

Vi samarbetar med flertalet banker och andra långivare på den svenska marknaden. 
 

Kostar det något att söka lån via Compareking?

Nej, vi tar inte betalt av dig för att hjälpa dig att hitta ett lån.
 

Kan jag lösa lånet när jag vill?

Du kan göra extra inbetalningar när som helst för att på så sätt betala av ditt lån snabbare än den återbetalningstid du valt. Du kan även lösa hela lånet när du vill utan att det kostar något extra.
Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Stäng fönstret