Privatlån direkt
Lånebelopp 150 000 kr
 
Återbetalningstid 7 år
 
2330 kr/mån
En sökande
2330 kr/mån
Med medsökande
2301 kr/mån

Exempelränta 5,3%. Ex.: 70 000 kr på 15 år. Effektiv ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Säkert & Enkelt

Samla lån och krediter

Nu kan du enkelt samla alla dina dyra lån och krediter i ett större lån med en lägre ränta. Genom Compareking kan du enkelt ta ett lån från 5000 kr upp till 500 000 kr. Det går snabbt och enkelt att söka om ett lån som är helt utan förpliktelser. Om du har behov av att ta ett lån så behöver du bara fylla i en enkel ansökan genom vårt formulär på nätet.

Vi hjälper dig att ta tillbaka kontrollen på din privatekonomi och spara stora belopp! Detta är särskilt förmånligt för dig som till viss del förlorat översikten över dina nuvarande lån och krediter om vad som ska betalas och när. Det blir mycket lättare och förmånligare när du får samlat alla dina lån och krediter på ett ställe.

Hur fungerar det?

Enkelt förklarat så kan du samla flera dyra lån i ett större lån med en lägre och förmånligare ränta. Du använder då det nya större lånet för att lösa ut dina gamla lån och krediter. Ett privatlån har vanligtvis en mycket lägre ränta än kreditkortskulder och smålån, så här kan du på ett enkelt sätt spara tusentals kronor.

Hur ansöker jag?

Hela sökningsprocessen är mycket enkel och det enda du behöver att göra är att skicka in en låneansökan via vår hemsida. Du kan känna dig trygg i att du får ett låneerbjudande som är anpassat för dina behov. Det ställs inga krav på säkerhet eller pant för lånet. Behöver du renovera köket eller har du fått andra oförutsedda utgifter så är det möjligt att få låna lite extra.

För att låneansökan ska bli godkänd hos oss på Compareking så måste den sökande vara minst 20 år gammal, ha en fast inkomst och inte ha några betalningsanmärkningar.

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Stäng fönstret