Privatlån direkt
Lånebelopp 150 000 kr
 
Återbetalningstid 7 år
 
2330 kr/mån
En sökande
2330 kr/mån
Med medsökande
2301 kr/mån

Exempelränta 5,3%. Ex.: 70 000 kr på 15 år. Effektiv ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Säkert & Enkelt

Om CompareKing

Compareking.se är utformat för att göra det enkelt för dig att välja ut finansiella tjänster.

Har du frågor och funderingar? Maila oss på kundservice@compareking.se

Hur gör vi det?

Du behöver bara fylla i en enkel låneansökan och sedan finner vi det bästa låneerbjudandet till dig. Vi vill att ansökningsprocessen ska vara så enkel och praktisk som möjligt så att du kan använda din tid till saker som är viktigare för dig.

Compareking erbjuder en kostnadsfri, opartisk och pålitlig tjänst. Vi anser att alla ska få en möjlighet att ta del av vilka erbjudanden och möjligheter som är tillgängliga innan man behöver fatta sina finansiella beslut.

Kunskap 

Vi uppdaterar ständigt vårt kunskapscentrum med enkla och praktiska guider som behandlar allt från situationer där du inte bör ta lån utan säkerhet till hur du kan spara pengar i vardagen, samt intressanta artiklar i relaterade ämnen.

Våra medarbetare

Vi anser att det är genom kompetenta och motiverade medarbetare som vårt företag kommer att nå framgång. På CompareKing är vi stolta över hur våra anställda strävar efter en öppen företagskultur där alla kan känna sig fria att bidra med sina idéer och synpunkter. Vi värdesätter mångfald och tror att olika personligheter underlättar nytänkande och bidrar till en positiv atmosfär.

Med ett stabilt team på plats kan du förvänta dig mycket av CompareKing i framtiden.

Se flere tilbud under

Signer med bankid Signer senere
Stäng fönstret